Bedrijven
Arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken


In de ogen van veel ZZP-ers betalen we teveel voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. En inderdaad kan het een fors bedrag zijn. Maar wat veel mensen niet weten is dat je zelf kan kiezen hoeveel je gaat betalen. Het is namelijk heel erg afhankelijk van het gewenste bedrag wat je verzekert. Daarnaast is het zo dat je even goed moet vergelijken welke AOV’s er allemaal bestaan. Door met een onafhankelijke AOV specialist te kijken naar alle mogelijkheden, kan je de voordeligste AOV voor ZZP uitkiezen en afsluiten.

Je hoeft de oplossing niet zelf te vinden

Een AOV specialist kan en wil je graag helpen. Vaak zijn deze geheel onafhankelijk aan het werk. Bekijk hiervoor eens een paar websites. De website: http://aov-zzp.nl/ is een goed voorbeeld hiervan. Je kan bij verschillende aanbieders hun arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met anderen. Zo is er bijvoorbeeld een AOV van Aegon. Veel ZZP-ers hebben zich niet verzekerd tegen de bovengenoemde zorg, en dit is niet verstandig. Want wat als je daadwerkelijk echt niet meer kan werken? Wie zorgt er dan voor inkomen? Wie betaalt dan de rekeningen? Leven zonder geld kan tot op zekere hoogte, maar altijd zullen er vaste rekeningen binnenkomen.

Niet teveel betalen

Er is online veel informatie te vinden voor ZZP-ers, bijvoorbeeld op de website http://aov-zzp.nl/. Hier kan je beginnen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken. Eigenlijk hebben alle grote verzekeringsmaatschappijen in Nederland wel een verzekering voor arbeidsongeschiktheid in hun pakket, zo heb je onder andere een AOV van Aegon. De kunst is uit te vinden wat voor jou voordeligste is. En een AOV specialist kan jou hierbij ondersteunen, hij of zij heeft alle kennis over wat er in Nederland beschikbaar is aan verzekeringen.

About the author

Related Post