Het uitkiezen van een verzekering poes kan voor elk mens afwijkend en verschillend zijn. Voor elke katteneigenaar is het daarom slim om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken.

Er zijn grote aanbieders zoals de PetPlan waar je een kattenverzekering af kunt sluiten, maar in de meeste gevallen is het niet aantrekkelijk om bij dit soort partijen geen kattenverzekering af te sluiten.

Er zijn namelijk andere partijen die juist een stuk goedkoper zijn of juist andere dingen beter en wel dekken. Uiteindelijk wat je wilt is de beste verzekering poes met de beste dekking en natuurlijk als het kan ook met een goede prijs.

Tinki.nl, de simpele vergelijker voor verzekering poes

De website Tinki.nl biedt je de mogelijkheid om meerdere aanbieders van katten verzekeringen met elkaar te vergelijken. Je kunt niet alleen zo veel geld op je kattenverzekering besparen, maar je ontvangt ook een overzicht van aanbieders door heel Nederland.

Daarnaast is het een grote community website over honden en katten en alles wat met honden en katten te maken heeft. Naast het vergelijken kun je dus ook nog eens gratis gebruik maken van alle informatie die beschikbaar is.

About the author