Bij Glasdiscount.nl kun je heel gemakkelijk Glas Op Maat bestellen. Wij zijn een gespecialiseerde glasleverancier waar je tegen scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit het door jou gewenste en geheel zelf- samengestelde glas online kunt bestellen hier in onze webshop!

Glas op maat geeft je de flexibiliteit het glas in de door u gewenste maat te bestellen. U geeft de gewenste hoogte, breedte en dikte op bij de bestelling van uw glas en vermeldt welk soort glas op maat u nodig heeft. Naast het kiezen voor flexibele maten heeft u tevens de keuze om helder glas, mat glas of zelfs gekleurd glas op te geven. Precies zoals u het wenst. Ook Figuurglas, Gehard glas en Veiligheidsglas behoren hierbij tot een van de vele mogelijkheden!

Glas met kruisroedes of glas in lood? ook geen probleem bij Glasdiscount.nl, stuur ons een mailtje met de gegevens en wij maken een passende offerte voor u. Een plank in uw glazen kast nodig, een nieuw tafelblad, een wc raam of een buitenruit? Glas op maat biedt altijd een oplossing. Bij uw bestelling ziet u direct wat de kosten zijn voor uw glas op maat.

About the author

Related Post