De digitale werkplek is zo complex geworden dat nog maar weinig organisaties zelf hun intranet opbouwen. Vandaag wordt gezocht naar kant-en-klare oplossingen om de communicatie, kennisdeling en productiviteit binnen de organisatie te verbeteren.

Uw mensen enkel de tools bieden om kennis te delen, content te creëren en samen te werken is onvoldoende. Een goed intranet stimuleert hen om dat te doen. Waar in het verleden informatie vooral ‘top-down’ door de organisatie geduwd werd zien we vandaag dat de grootste meerwaarde gecreëerd wordt door interactie.

Er is communicatie binnen teams, over verschillende departementen en kantoren, vanuit het management en ook naar het management. Mensen delen hun kennis, informeren over de projecten waaraan zij werken en gaan de dialoog aan met collega’s.

Gebruiksgemak en eenvoud is daarbij de sleutel tot succes. Involv intranet laat iedereen op een eenvoudige manier content creëren, reageren en delen. Daarnaast wordt communicatie gestimuleerd via instant-messaging integratie en live streams van twitter. Het resultaat is een groter engagement maar vooral; een betere werksfeer en bedrijfscultuur.

Voor meer informatie bezoek https://www.involv-intranet.com

About the author

Related Post